FUJIFILM erbjuder tre skalabara inkjetsystem för inbyggnad i olika typer av pressar:


FUJIFILM 42K Printbar System

­Fujifilms kunnande och engagemang inom segmentet industriellt tryck har resulterat i FUJIFILM 42K Printbar System. Ett bläckstrålesystem med hög upptid, produktivitet och kvalitet. Systemet kan sömlöst integreras i en produktionslinje och fungerar ihop med befintliga arbetsflöden. Helheten ger en rad fördelar med ­digital bläckstråleskrivare till slutanvändaren.

 

FUJIFILM 42K Printbar System använder ­Fujifilms patenterade REDIJET® bläckcirkulationsteknik.  Denna teknik möjliggör konstant återcirkulation av bläck i ett slutet som inte stör pågående utskrifter inom FUJIFILM 42K Printbar System. Som ett resultat ger systemet snabb starttid och förenklade ­rengöringsprocedurer för skrivhuvudet.

 

Systemet använder också det berömda FUJIFILM SAMBA-skrivhuvudet® i en mycket ­konfigurerbar form.
Med en utskriftsupplösning på upp till 1 200 dpi är FUJIFILM 42K Printbar utformat för att uppfylla dina utskriftskrav från en till flera sidor i vilken bredd som helst och med utskriftshastigheter på upp till 300 meter per minut.

 

Nyckelfunktioner:

- Utskriftsbredd: Skalbar i steg om 4,64 cm (1,6 tum)

- Utskriftshastighet: Upp till 300mpm (1000 FPM)

- Upplösning: 1200 x 1200 dpi

- Utskriftsfärg: CMYK, svartvitt, gråskala

- Utskriftskvalitet: Minsta teckensnitt 2pt (4 pt knockout).
Verifierar upp till de första 10 sidorna innan utskrift för märken: separationer, skärmärken, streckkoder, dimensioner och densitet

Bläcktyp: Vattenbaserat

FUJIFILM 42K Printbar System applicerat på en förpackning.

X-BAR® Powered by FUJIFILM Inkjet Technology
X-BAR Powered by FUJIFILM Inkjet Technology används för att generera digitala, variabel utskrifter som streckkoder, textelement, logotyper med mera till konventionella pressar.  Syftet är att producera applikationer med stort mervärde, inklusive direktreklam, kataloger och tidskrifter genom att lägga till variabeldata till det fasta offsettrycket.  Du kan lägga till personligt innehåll eller marknadsföring, webbaktiverade QR-koder, dokumentsäkerhetsfunktioner, lokal information och många fler funktioner.

X-BAR-systemet  är kompatibelt med äldre utskriftssystem och har ett välbekant användargränssnitt och arbetsflöde.  Det stöds av Fujifilms högklassiga tekniska support för en smidig övergång till modern bläckstråleteknik för direktreklam, transaktionstryck, reklammaterial etc.

X-BAR-systemet har Fujifilms REDIJET-bläckcirkulationsteknik® som gör det möjligt för bläck att kontinuerligt cirkulera bakom munstycksplattan tills det sprutas. Inneslutet bläck i rörelse varken torkar, samlar upp partiklar eller stör utskriften.  Detta innebär minimal stilleståndstid utan behov av kostsamma renoveringar.  Den har också Fujifilms SAMBA-skrivhuvud® .  Ställdonet för skrivhuvudet har ingen slitmekanism och är klassat för biljoner jetaktiveringar. 

 

Nyckelfunktioner:

Utskriftsbredd: 11,9 cm (4,7 tum) eller 23,9 cm (9,4 tum)

Utskriftsupplösning: 1200 x 1200 dpi

Utskriftshastighet: Upp till 300 mpm (1000 FPM)

Utskriftsfärg: Svart eller dekorfärg

Utskriftskvalitet: 2pt (4 pt knockout)

Bläck: Vattenbaserat

X-BAR Powered by FUJIFILM Inkjet Technology demonstreras här med en 4,5 tums skrivenhet.

FUJIFILM Mini 4300 Printbar System
FUJIFILM Mini 4300 Printbar System har samma hastighet, prestanda och stabilitet som några av världens största och mest sofistikerade digitala pressar i miniatyrform.
Mini 4300-systemet kan konfigureras med en till fyra individuellt styrda skrivenheter. Systemet tillhandahåller single-pass utskrift i svartvit färg eller processfärg för en mängd olika produktionsapplikationer.
Detta single-pass utskriftssystem klarar upp till 1200 dpi och upp till 548 meter/minut (1800 FPM).

 

Fujifilms patenterade REDIJET-återcirkulationsteknik® gör det möjligt att snabbt fukta skrivenheten, vilket resulterar i otroligt snabba utskriftstider, minimalt slöseri och optimal tillförlitlighet. Fujifilms SAMBA® drop-on-demand-skrivhuvuden ger högupplösta single-pass utskrifter med en otrolig hastighet.

 

Nyckelfunktioner:

- Utskriftsbredd: 4,1 cm (1,6 tum)

- Utskriftshastighet: Upp till 548 m / m (1800 FPM)

- Upplösning: Upp till 1200 dpi

- Färgsystem: Monokrom, 4-färg och demorfärger

- Utskriftskvalitet: Minsta teckensnitt 2pt (4 pt knockout).

- Bläck: Vattenbaserad

 Tre skrivhuvuden av typen FUJIFILM Mini 4300 Printbar System imprinting i en etikettpress