Kolbus program omfattar såväl efterbearbetningsmaskiner som förpackningsmaskiner, allt från pärmgörare,  via komplett program inom hardcoverproduktion till avancerade förpackningsmaskiner för högkvalitativa förpackningslösningar och exklusiva boxar. 

Meccanotecnica

Meccanotecnica är världsledande och största tillverkare av linnetrådhäftmaskiner för såväl offsetindustrin som digitalmarknaden. Meccatec har även limbindare och trekniv i olika near- och inlinelösningar, direktkopplade efter sina trådhäftmaskiner.

Hohner

Hohner är världens största tillverkare av häfthuvuden. De tillverkar också klammermaskiner för såväl offset- som digitalsidan. Modellerna finns från enklare pelarhäftar till fullautomatiserade klammermaskiner som körs 13.000 ex/timme. 


Petratto, med bas i Torino, har 70 års erfarenhet och bygger maskiner för bokbinderi- och konverteringsmarknaden. Stansmaskiner, kapselklistrare, fals- och limmaskiner, big-, perf- och limmaskiner etc.

Schmedt från Hamburg har det kompletta maskinprogrammet för mjuk- och hårdbandsproduktion av korta- och medellånga upplagor. Allt från PUR-limbindare via pärmgörning till färdiginhängd bok med tex prägling.