Dags att byta till processfritt

Offsetplåt

Fujifilm är ledande i branschen för högkvalitativa offsetplåtar. I sortimentet finns lågkemiplåtar för termisk CTP, lågkemi för violettlaser samt helt processfria plåtar. Alla under varumärket Superia.
Superia ZX är den helt nya generationen processfria plåtar Broschyr Superia ZX

- Snabbare uppstart ger mindre makulatur
- Klarar långa upplagor och även UV-färg
- Högre kontrast för kontroll och identifiering
- Hög reptålighet 

Ladda ner broschyr

Gummiduk

Tyska ContiTech tillverkar gummidukar av högsta klass till offsetindustrin. Tack vare ett patenterat system skapas gasfyllda mikrobubblor med övertryck i det kompressibla skiktet. Dessa bidrar till att duken fjädrar tillbaka och ger lång hållbarhet, mindre risk för formatränder och mindre risk för kross.

CONTI-AIR® JADE

Gummiduk för förpackning och kommersiell arkoffset med konventionella färger. 

Som tidigare är det kompressibla skiktet uppbyggt av mikroceller med övertryck som gör duken formatstabil. Denna nya gummiduk har dubbla kompressibla skikt speciellt konstruerat för att minimera vibrationsmärken och formatränder. Produktblad.

CONTI-AIR® EBONY+ och UV MAXX

Uppbyggda på samma sätt med dubbla kompressibla skikt för att minimera vibrationsmärken och formatränder finns även Ebony+ och UV Maxx.

Ebony+ är en vidareutveckling av Ebony och är en hybridduk som är kompatibel med både konventionella färger och UV färger (med tillhörande tvättvätskor). 

UV Maxx är en renodlad UV duk med hög motståndskraft mot svällning tack vare speciellt framtagen gummiblandning för ytskiktet. Ger en hög tryckkvalitet, men inte minst minimalt med vibrationsmärken, krossar och formatränder.

Underpackning

Finito underpackning förbättrar gummidukens funktion, spar kostnader och eliminerar behovet av papper, plast och underdukar. Materialets  flexibla och självläkande egenskaper gör att Finito klarar de flesta krossar. Finito finns för rulloffset-pressar – självhäftande Finito W – och för arkpressar – Finito S och självhäftande Finito SA. Finito levereras i format och tjocklekar anpassade till respektive press. 
Duk med klistrad baksida

Vi marknadsför Kinyo's utmärkta tryck- och lackdukar kallade Airtack. Kinyo Airtack är en gummiduk med klistrad baksida avsedd för bland annat blankett- och kuvertpressar. 

Lackduk

Tyref Best Coating och Aqua plus är lackdukar för offset. Den är gjord med termohärdande elastomerer och tillverkas med innovativ teknik. Den har utvecklats med hänsyn till alla miljöaspekter relaterade till dagens produktionsprocesser. Dess yta har utformats för att optimera överföringsförmågan, maximera kemisk motståndskraft mot UV-färg och vattenhaltig (akryl) beläggning och för rengöring.

ICP-film

Vi säljer kornerad ICP-film från Shinoda. Två sorter lagerförs, med och utan adhesiv.